Go to Top

DOC BANCARIA

Comments (10)

 • JOAQUIM TRIAS I MAS marzo 7, 2016 - 5:23 pm Reply

  Tenim en el nostre MUSEU TRIAS DE LES GALETES un taló de ” FONDO DE PAPEL MONEDA …” del meu avi d’import 60.250 € i n’expliquem la historia.
  Agrairia es possesssin en cocntacte amb nosaltres.

  • admin marzo 9, 2016 - 1:21 pm Reply

   Benvolgut Sr. Joaquim Trias.
   Som tocaios, em dic Joaquim Gràcia i soc secretari de Apigf.
   Si vostè té el paper original de la incautación del papel moneda del enemigo, pot juntar-se amb nosaltres que estem fent totes les investigacions i passes, amb partits politics, i despres amb advocats per tal de poder arrivar a bon terme amb aquest assumpte.
   Si vol qualsevol cosa em pot trucar 670 27 69 17
   Joaquim Gràcia Casas-Salat
   jgracia@cexpa.com

 • JAUME CAPSETA abril 13, 2016 - 4:28 pm Reply

  Benvolguts Srs, Entre la documentació antiga de la família he trobat un document del “FONS DE PAPER MONEDA POSAT EN CIRCULACIÓ PER L’ENEMIC” a nom del meu avi, per un import de 2.126 pessetes. He mirat una mica per internet i també la seva web. Agrairia si poguéssim tractar aquest tema amb més profunditat, sobre accions que s’estan duent a terme o es poden iniciar, avantatges d’estar associat o no a través de vostès, possibilitats de recuperar els diners, legalitat de qui te actualmente el document, si afecta herències, etc. Moltes Gràcies. Agrairia em contactessin per aquest mitjà o al telèfon 699.98.80.69 Jaume Capseta. Barcelona.

  • admin mayo 27, 2016 - 10:07 pm Reply

   Benvolgut Senyor
   El proper Juliol hi haurà l’Assemblea anyal de l’APIGF allà intentarem informar i aconsellar el millor que poguem. Gràcies

 • Miquel Torres Rey junio 17, 2016 - 1:26 pm Reply

  Bona tarda. Soc Miquel Torres, fill de ISABEL REY ANDRES, membre d APIGF i lamentablement no podré asistir a la reunió del proper Juliol perque estaré fora. Voldría delegar el meu vot en el Sr Agustí Aranda,amb qui vaig parlar, pero no trobo cap document per fer això. Com ho puc fer?

  Moltes gràcies

  • admin julio 6, 2016 - 10:59 am Reply

   Faci un paper amb ordinador o a mà on delegui aquest vot amb el Sr. Agusti Aranda.

   I li fà arrivar a ell.

   Una cordial salutació

   Joaquim Gracia
   Secretari

 • eduardo noviembre 19, 2016 - 12:20 pm Reply

  aber como esta la demanda de la incautación del dinero de mi padre en el año 1940,tengo las facturas selladas por el banco de españa,pero no puedo pagar por que estoy solo y en una residencia de pobres tengo 76 años y he tenido un accidente de circulación y secuelas que me impiden hacer la vida normal estoy lleno de dolores .

  • admin noviembre 21, 2016 - 7:37 pm Reply

   Estos papeles, los tenemos todos los que reclamamos, pero hay que seguir los trámites legales, por desgracia es así, no hay vuelta de hoja
   Un saludo
   Joaquim Gracia

 • José Luis lara noviembre 9, 2017 - 6:55 pm Reply

  Les haría un ruego a todos los asociados que publican sus comentarios en catalán, y es si es posible lo hagan en castellano, ya que los asociados de fuera de Cataluña que no sabemos, por desgracia, el catalán, nos quedamos sin la información que publican y que nos puede venir muy bien para nuestras posibles dudas. Dado los problemas que ocurren ahora en Cataluña quiero dejar claro mi respeto por su lengua. Muchas gracias

  • admin diciembre 10, 2017 - 7:11 pm Reply

   Amigo José Luis, estamos todos en la misma guerra, entiendo el problema, hay una mayoría de catalanes, no hay problema, si tienes alguna duda, escribe un mail a admin@apigf.org y te lo traduciremos, si tardaran en contestarte, porqwue no entramos todos los dias en las web, me mandas a jgracia@cexpa.com.
   Disculpa pero es un error que no se hace de mala fe, pues sabemos y lo decimos en cada asamblea, que hay gente de toda España, pero como la mayoría son catalanes, se nos va la pinza. Mil disculpas.
   Un abrazo
   Joaquin Gracia
   Secretario

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *